Groothandel voor complete
zonnepaneleninstallaties
en slimme energieoplossingen

Elicity de groothandel met energie

Thuisbatterij

Waarom investeren bij Durasun

Met een thuisbatterij kan je stroom die je niet meteen nodig hebt bewaren. De beste manier om minder afhankelijk te zijn van prijsstijgingen. Daar komt bij dat ons huidige netwerk niet voorzien is op ons stijgende energieverbruik. Door jouw stroom lokaal bij te houden, help je om overbelasting te voorkomen. Ook als je al zonnepanelen hebt geïnstalleerd, kan het interessant zijn om één of meerdere thuisbatterijen aan te sluiten. Durasun zorgt ervoor dat jouw batterij intelligent aangestuurd zal worden door de installatie van zijn eigen energiemanagementsysteem JULLIX. Meteen mee met de toekomst!

Maximale kwaliteit, slimste sturing

Hoewel alle thuisbatterijen dezelfde technologie gebruiken om energie op te slaan, zijn er grote verschillen in prijs/kwaliteit verhouding, vermogen, efficiëntie, degradatie (vermogensverlies op lange termijn) en milieuvriendelijkheid. Durasun zet de laatste jaren in op het installeren van thuisbatterijen. We hebben op korte tijd heel wat ervaring en expertise opgebouwd, op vlak van merken, aansluiting en mogelijkheden. Zeker nu Durasun een eigen slimme sturing heeft, kan u nu al de installatie van de toekomst plaatsen

Zonne-energie op maat van jouw thuis

Zonne-energie bestaat uit meer dan zonnepanelen. De echte winst zit in het juist combineren van zonnepanelen, de omvormer, een thuisbatterij, de digitale meter en andere slimme toestellen (wasmachine, autolaadpaal, warmtepomp, …). We maken voor jou een voorstel op maat van jouw huis, leven en toekomstplannen. We houden steeds rekening met volgende factoren:
  • Het dak: hellingsgraad, oppervlakte, richting, schaduw, …
  • De bewoners: samenstelling, levensfase, huishoudtoestellen, specifieke hobby’s, toekomstplannen, …
  • Het huis: bouwjaar, bedrading, materialen, aansluitingen, verbouwingsplannen, …

Investeren en terugverdienen

Bedrag 2022 Bedrag 2023 Bedrag 2024 Bedrag 2025
0 tot 4 KWh 225 euro/KWh 150 euro/KWh 75 euro/KWh 0 euro/KWh
4 tot 6 KWh 187,5 euro/KWh 125 euro/KWh 62,5 euro/KWh 0 euro/KWh
6 tot en met 9 KWh 150 euro/KWh geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag 0 euro/KWh
Vanaf 9 KWh geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag 0 euro/KWh
maximum per batterij 1725 euro, max. 40% factuur incl. BTW 850 euro, max. 40% factuur incl. BTW 425 euro, max. 40% factuur incl. BTW 0 euro/ KWh

Updates

Terugdraaiende teller tot 2025?

Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen…
Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen behouden. Maar welke gevolgen heeft dat voor de compensatieregeling? De redactie van Solar Magazine (bron) zet all feiten en cijfers op een rij, lees het hier!    

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram

X