Groothandel voor complete
zonnepaneleninstallaties
en slimme energieoplossingen

Elicity de groothandel met energie

Waarom bij ons bestellen?

Durasun is exclusieve verdeler van Aoboet (batterijen) en  Honeybee (Optimizer) en we verdelen JA Solar (zonnepanelen), Sofar Solar (omvormers en batterijen), Van Der Valk (montagemateriaal), … 

Verder ontwikkelde Durasun een slimme sturing (JULLIX) waardoor u uw klanten ook kan laten genieten van hét systeem van de toekomst; besparen op capaciteitstarief, slimme sturing van andere toestellen, dynamische tarieven slim toepassen,…

Vraag een login aan via [email protected]

Updates

Energiecrisis geeft zonnepanelen een nieuwe boost: vorig jaar bijna 100.000 nieuwe installaties geplaatst in Vlaanderen lees meer: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/01/17/zonnepanelen/
Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen behouden. Maar welke gevolgen heeft dat voor de compensatieregeling? De redactie van Solar Magazine (bron) zet all feiten en cijfers op een rij, lees het hier!    

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw thuis”

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram

X