Groothandel voor complete
zonnepaneleninstallaties
en slimme energieoplossingen

Elicity de groothandel met energie

Over Elicity

Over ons

ELICITY is dé ontzorgende groothandel voor duurzame energieproducten en slimme energieoplossingen.

Wij hebben als missie om jou van A tot Z bij te staan bij de zoektocht naar, en aankoop van, montagemateriaal, elektrisch materiaal, omvormers, thuisbatterijen, EMS-systemen en met complete installaties.

Al onze producten worden rechtstreeks aangekocht bij de beste producenten en uitvoerig door ons getest voor we ze aanbieden.

Of je nu een (beginnende) installateur bent of een projectontwikkelaar op zoek naar een partner voor alle duurzame energievraagstukken. Laat ons samen zorgen voor het beste resultaat.

Daar krijgen wij (duurzame) energie van.

Onze missie

100% ondersteunend

Met een compleet productgamma en een uitmuntend servicepakket, voor én na verkoop willen wij jou volledig ondersteunen om jouw projecten tot een succes te maken. Je kan bij ons altijd terecht voor technische en servicegerelateerde vragen. Daarnaast organiseren wij op regelmatige basis interessante opleidingen. Ook na verkoop staan wij jou graag te woord met raad en daad.

Snelle en eerlijke communicatie 

Ook jouw tijd is kostbaar. Daarom staan wij garant voor een snelle en eerlijke communicatie. Zodat ook jij jouw klanten steeds de juiste informatie kan geven. Niet meer dan correct toch?

Innovatief

De markt is continu in verandering. Wij houden jou dan ook graag op de hoogte van de nieuwste trends en producten. In ons aanbod vind je  steeds de nieuwste producten en technologieën terug.

Zo blijven jij én wij de concurrentie steeds een stapje voor.

X