Groothandel voor complete
zonnepaneleninstallaties
en slimme energieoplossingen

Elicity de groothandel met energie

Omvormer

Waarom investeren via Elicity

Omvormers zijn de noodzakelijke schakel tussen de gelijkstroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen, en jouw huis dat op wisselstroom werkt. De omvormer is the secret weapon voor een maximale opbrengst. Hoe beter die is afgestemd op jouw huis en energieconsumptie, hoe efficiënter de volledige installatie. Durasun legt de focus op een perfect totaalsysteem op jouw energiebehoefte en de toekomst. We implementeren JULLIX, een energiemanagementsysteem (EMS) dat ervoor zorgt dat je hybride omvormer intelligent wordt en maakt de combinatie met een thuisbatterij onmisbaar.

Maximale kwaliteit, intelligente aansturing

Er zijn heel wat mogelijkheden en opties, op vlak van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, prijs, levensduur en toekomstbestendigheid. Durasun heeft van omvormers zijn handelsmerk gemaakt. Durasun werkt rechtstreeks met de producent. Dit brengt de samenwerking, opvolging en service naar een hoger niveau. Verder implementeert Durasun met JULLIX de nodige intelligentie om uw installatie nu al de installatie van de toekomst te kunnen noemen

Zonne-energie op maat van jouw thuis

Zonne-energie bestaat uit meer dan zonnepanelen. De echte winst zit in het juist combineren van zonnepanelen, de omvormer, een thuisbatterij, de digitale meter en andere slimme toestellen (wasmachine, autolaadpaal, warmtepomp, …). We maken voor jou een voorstel op maat van jouw huis, leven en toekomstplannen. We houden steeds rekening met volgende factoren:
  • Het dak: hellingsgraad, oppervlakte, richting, schaduw, …
  • De bewoners: samenstelling, levensfase, huishoudtoestellen, specifieke hobby’s, toekomstplannen, …
  • Het huis: bouwjaar, bedrading, materialen, aansluitingen, verbouwingsplannen, …

Investeren en terugverdienen

 Bedrag 2022Bedrag 2023Bedrag 2024Bedrag 2025
0 tot 4 KWh225 euro/KWh150 euro/KWh75 euro/KWh0 euro/KWh
4 tot 6 KWh187,5 euro/KWh125 euro/KWh62,5 euro/KWh0 euro/KWh
6 tot en met 9 KWh150 euro/KWhgeen bijkomend bedraggeen bijkomend bedrag0 euro/KWh
Vanaf 9 KWhgeen bijkomend bedraggeen bijkomend bedraggeen bijkomend bedrag0 euro/KWh
maximum per batterij1725 euro, max. 40% factuur incl. BTW850 euro, max. 40% factuur incl. BTW425 euro, max. 40% factuur incl. BTW0 euro/ KWh

Updates

Terugdraaiende teller tot 2025?

Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen…
Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen behouden. Maar welke gevolgen heeft dat voor de compensatieregeling? De redactie van Solar Magazine (bron) zet all feiten en cijfers op een rij, lees het hier!    

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram

X