Groothandel voor complete
zonnepaneleninstallaties
en slimme energieoplossingen

Elicity de groothandel met energie

FAQ

Waarom je het beter (niet) zelf doet

Durasun ondersteunt sinds 2010 mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken. In onze webshop vind je een uitgebreide selectie zonnepanelen, omvormers, installatiematerialen en thuisbatterijen. Neem voor je bestelt zeker ook onze installatie-instructies en tips door. Hou er ook rekening mee dat je geen recht hebt op een premie of tegemoetkoming van de Vlaamse overheid als je zelf zonnepanelen installeert. Je betaalt dus 21% BTW op de producten. Twijfel je? Vraag een offerte bij ons op en reken het verschil uit. Heb je vragen, of ben je van gedacht veranderd, dan helpt ons team je graag verder.

    1. Hoeveel panelen heb je nodig?

    2. Hoeveel panelen kan je plaatsen?

    3. Welke installatie kan je plaatsen?

    4. Bestel via onze webshop

    5. Kom je bestelling ophalen in ons magazijn (Ham, België)

    6. Neem alle instructievideo’s, technische fiches en handleidingen door

    7. Wat als het niet lukt?

    We bieden je telefonische ondersteuning voor dringende vragen

    Raak je er zelf niet aan uit, dan boeken we een afspraak in met het Power Team,
    en komt één van onze experten langs om je te helpen.

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram

X